Se alle arrangementer

UDSAT på grund af Corona. Generalforsamling og foredraget: Det sydlige Danmark og det nordlige Tyskland - Et 100 års minde

Ny dato oplyses senere for årets generalforsamling med dagsorden  efter vedtægterne. Bl. a. gør formanden rede for det forgangne år og for landsforeningens corona udskudte fejring af Genforeningen i 2021. Foreningen er vært ved en forfriskning, hvis de aktuelle Corona forholdsregler tillader det.

Efter generalforsamlingen (19.30). Foredrag ved fhv. forstander Hans Jørgen Lysholm.  Med historiske, geografiske, sproglige, politiske, kulturelle og folkelige briller strejfer vi Nord- og Sydslesvig i både ord og billeder. Hans Jørgen Lysholm er velbevandret i Sønderjyllands historie og bl.a. kendt for sin gennemgang af kirker i TV midt-Vest.