Se alle arrangementer

Idébryggeriet - workshop for alle, der vil afprøve nyt - udskudt til 8.-9. okt. 2021

Idébryggeriet er for alle lokalforeninger og andre interesserede, som vil udvikle nye idéer og koncepter og afprøve dem lokalt efterfølgende

Diagram af brygningsproces

Idébryggeriet: 24 timers workshop

24 timers idéskabelse for lokalforeninger. Er I klar til at gå i dybden med at få skabt forandring, blive inspireret af hinanden og sætte handling bag jeres idéer? Så har I muligheden for at mødes til idébryggeri sammen med konsulentteamet. Idéerne kan fx have fokus på nye aktiviteter og målgrupper eller andet som opstår på workshoppen. Vi følger løbende op på disse sammen og hjælper videre med at få gjort idéerne levende bagefter. Hensigten er at lokalforeningen efter workshoppen indgår i et samarbejdsforløb med konsulenterne med henblik på at sætte valgte idéer i gang, som kan blive en inspirationskilde for andre. Knud Erik Therkelsen deltager i workshoppen med input til fremtidsperspektiver og formål.