5000 sydslesvigske elever på besøg

Mød en sydslesvigsk elev på din lokale skole, når 5000 elever fra det danske mindretal besøger danske skoler i anledning af 100-året for Genforeningen i 2020. Besøget skulle have fundet sted i uge 20 i 2020, men er nu udskudt på ubestemt tid

Ung Genforening

5000 elever fra det danske mindretals skoler i Sydslesvig skulle i uge 20, 2020, besøge skoler i Danmark. Besøget er dog udskudt på ubestemt tid på grund af coronakrisen. Formålet med besøget er, at de sydslesvigske elever fastholder og udvikler deres kulturelle og sproglige forhold til Danmark, mens de danske elever får udvidet deres horisont. ’Ung Genforening’ arrangeres af Dansk Skoleforening for Sydslesvig, og besøget var planlagt til at finde sted, så eleverne kunne deltage i events ved genforeningssten rundt omkring i landet, 'Genforen dit fællesskab', den 14. maj 2020.

Læs mere på unggenforening.de