Genforeningssten sætter fokus på fællesskab

Vær med til at markere 100-året for Genforeningen ved din lokale genforeningssten den 14. maj 2020.

Genforen dit fællesskab 14. maj 2020

Elever fra Fårevejle Efterskole tager forskud på eventet Genforen dit fællesskab ved genforeningsstenen på Esterhøj i Odsherred.

Foto: Thomas Tolstrup

Skoler, sportsklubber og foreninger i hele Danmark opfordres til at gøre brug af de ca. 600 genforeningssten, der blev rejst i hele Danmark i 1920 og årene derefter, til at sætte fokus på fællesskab under overskriften: ’Genforen dit fællesskab’.

Det er Grænseforeningen, der står bag opfordringen til at lave et event ved den lokale genforeningssten den 14. maj 2020, og det sker i samarbejde med en række foreninger, herunder Efterskoleforeningen, Dansk Friskoleforening og Dansk Boldspil Union.

Interesserede skoler og foreninger kan kontakte Grænseforeningens konsulent Claus Jørn Jensen (cj@graenseforeningen.dk / +45 2172 1335) for at komme på deltagerlisten.

Bliv en del af en landsdækkende markering den 14. maj 2020 ved landets ca. 600 genforeningssten.