Grænseforeningen Ungdom arrangerer ungdomsparlament

Grænseforeningen Ungdom afholder dansk-tysk ungdomsparlament i Kiel og København i anledning af Genforeningen 2020. Det sker den 27.-30. marts.

Grænseforeningen Ungdom, der blev stiftet i 2016, arrangerer Ungdomstopmøde i 2020.

Foto: Grænseforeningen Ungdom

Grænseforeningen Ungdom (GFU), arrangerer ’Ungdomstopmødet 2020’, som skal skabe et forum for, at politisk engagerede unge fra grænselandet i Danmark og Tyskland kan knytte bånd. På programmet er bl.a. det dansk-tyske samarbejdes fremtid og grænselandets histories siden 1920 samt perspektiver herpå. Ungdomstopmødet, der finder sted i foråret 2020 over fire dage først i landdagen i Kiel og senere i Folketinget i København, er støttet af Kulturministeriet med 72.000 kroner. Ungdomsorganisationerne Europæisk Ungdom og Junge Europäische Föderalisten indgår som samarbejdspartnere.