Grænseforeningens lokalforeninger fejrer 2020

Kom til arrangementer, der arrangeres af lokale grænseforeninger i hele landet i anledning af Genforeningen 2020.

Sigurd Barrett præsenterer Sigurd fortæller om Genforeningen.

I anledning af Genforeningen 2020 spiller Sigurd Barrett 100 koncerter i hele landet under overskriften 'Sigurd fortæller om Genforeningen'. Det sker i et samarbejde med Grænseforeningen, og flere lokale grænseforeninger har også arrangeret koncerter i deres lokalområde. Her præsenteres projektet på Folkehjem i Aabenraa som et fyrtårnsprojekt for Genforeningen 2020.

Foto: Grænseforeningen

En stor del af Grænseforeningens 55 lokalforeninger står bag en lang række arrangementer, der markerer 100-året for Genforeningen rundt om i landet. Arrangementerne omfatter bl.a. foredrag, taler, gudstjenester, kunstudstillinger og udflugter til genforeningssten. Flere steder vil det foregå i tæt samarbejde med andre lokale foreninger, biblioteker og højskoler.