'Lige til Grænsen': Nyt spil sætter fokus på Genforeningen

Glæd dig til 'Lige til grænsen'! Nyt og underholdende quizspil om alverdens grænser, der udgives af Grænseforeningen i anledning af Genforeningen 2020.

'Lige til grænsen' er et nyt og underholdende quizspil om alverdens grænser.

'Lige til grænsen' er et nyt og underholdende quizspil om alverdens grænser, der udgives i anledning af Genforeningen 2020.

Foto: Grænseforeningen

'Lige til grænsen’ er et nyt og underholdende quizspil om alverdens grænser, der kan købes fra marts 2020. Dyst mod hinanden eller arbejd sammen om at svare på hele 300 spørgsmål i vidt forskellige kategorier. Spillet er lavet og udgivet af Grænseforeningen i anledning af Genforeningen 2020.

'Lige til grænsen' kan købes fra slutningen af marts i Grænseforeningens webshop.

Pris: 150 kr.

Vil du orienteres, når spillet udkommer?

Så skriv en mail til info@graenseforeningen.dk og få direkte besked, når spillet udkommer.