Ny hjemmeside for Danmarks genforeningssten

Find din lokale genforeningssten på ny hjemmeside, der giver overblik over de knap 600 genforeningssten i hele Danmark.

Genforeningssten.dk giver en oversigt over alle genforeningssten i Danmark

På www.genforeningssten.dk, der er en del af Grænseforeningens hjemmeside, kan man finde alle knap 600 genforeningssten i Danmark.

Ved markeringen af 100-året for Genforeningen i 2020 vil der komme stort fokus på de 600 genforeningssten, der blev rejst rundt omkring i hele Danmark i 1920. Grænseforeningen har derfor udarbejdet en ny hjemmeside, www.genforeningssten.dk, hvor man via en kortfunktion kan finde frem til oplysninger om den enkelte genforeningssten. Hjemmesiden støttes af Kulturministeriets og Folketingets pulje til markeringen af Genforeningsjubilæet 2020, og er udarbejdet i samarbejde med Jens Anker Ambirk.