Sigurd fortæller om Genforeningen

Kom til koncert med Sigurd Barrett, der i 2020 spiller 100 koncerter i hele Danmark i anledningen af 100-året for Genforeningen.

Grænseforeningen og Sigurd Barrett vil i samarbejde med Sekretariatet for Genforeningen 2020 formidle historien om Genforeningen i et nutidigt perspektiv i hele Danmark og Sydslesvig gennem mere end 100 koncerter med Sigurd Barrett fra januar til juli 2020. Desuden har Sigurd Barrett udgivet bogen 'Sigurd fortæller om Genforeningen', der er udkommet på Politikens Forlag.

Kom til koncert med Sigurd Barrett

Billetter til ’Sigurd fortæller om Genforeningen’, der spilles fra januar til juni 2020 over hele Danmark og i Sydslesvig, købes lokalt. Hold øje med lokale medier. Billetter til en del koncerter kan købes ved at følge linkene nedenfor i Sigurd Barretts tourplan, der også kan tilgås her: