Grænseforeningens Sendemandsmøde 2020

Tilmeld dig her til Grænseforeningens Sendemandsmøde 2020 lørdag den 17. og søndag den 18. oktober 2020 i Vingsted Centret ved Vejle.

Sigurd Barrett spiller ved Grænseforeningens Sendemandsmøde 2020

Fotos: Thomas Tolstrup

Som medlem af Grænseforeningen kan du her tilmelde dig Grænseforeningens Sendemandsmøde 2020. Det koster 800 kr. for hele weekenden inkl. overnatning, festmiddag, underholdning og dans lørdag samt debat med Clement Kjersgaard som moderator, genforeningskoncert med Sigurd Barrett og uddeling af Grænseforeningens Pris søndag. Det er også muligt kun at deltage i dele af programmet til en reduceret pris.

Obs. da Sendemandsmødet er blevet udsat fra den oprindelige dato 2.-3. maj til 17.-18. oktober, er programmet med forbehold for ændringer.

Du tilmelder dig nemmest ved at udfylde nedenstående skema, hvor du også kan betale direkte. Alternativt kan du tilmelde dig ved at kontakte Grænseforeningen på tlf. 3311 3063.