Grænseforeningens arrangementskasse

Som lokalforeninger har I mulighed for at bruge Grænseforeningens arrangementskasse ved forskellige lejligheder. Læs mere om arrangementskassen her på siden.

Grænseforeningens arrangementskasse

Hvad indeholder den?

Brochureholdere: 3 x A4 og 3 x A5

Forlængerledning

Informationsmateriale

• Grænseforeningens informationsbrochure
  • Magasinet Grænsen – to seneste numre
  • Brochure om:
    • Elevambassadørerne
    • Kulturmødeambassadørerne
  • Evt. foldere om andre tilbud

Ophæng/synliggørelse

• Role-up om Grænseforeningen
  • 4 plakater, der fortæller grænselandets historie
  • 1 plakat med fakta om det danske og det tyske mindretal

Aktiviteter

• Quiz med 5 spørgsmål. Svarene kan findes på mindretalsplakaten og i Grænseforeningens informationsbrochure (såfremt quizdeltagerne har krydset af, at de gerne vil modtage Grænseforeningens nyhedsbrev, skal de udfyldte skemaer efterfølgende sendes til sekretariatet)
  • Præmier: krus, postkort, plakater, bøger og 1864-spil kan rekvireres hos sekretariatet eller sendes til vinderne efterfølgende fra sekretariatet. Lokalforeningen kan også selv skaffe præmier hos lokale sponsorer.
  • Samtalekort (16 forskellige) kan bruges til at få folk i tale, som oplæg til debat, workshops og lignende. På den ene side er der en faktuel oplysning. På den anden side er der et spørgsmål.

Børneaktiviteter

• 3 tegninger – kan deles ud eller bruges til en konkurrence (farver medfølger)
  • Snor og klemmer til at hænge tegninger og plakater op

Merchandise

• Kuglepenne
  • Krus
  • Pastiller
  • Muleposer
  • 3 Paraplyer (til eget brug)

Hvad kan jeg bruge den til?

Kassen er tænkt som en hjælp til alle former for offentlige arrangementer. Det kan være kulturdage, kulturnat, lokale festivaler, foreningsdage, dyreskuer osv.

Indholdet giver inspiration til, hvordan man kan komme ud med Grænseforeningens budskaber og hvad man kan lave af aktiviteter.

Det er op til jer som arrangører, at vælge de elementer, som I synes passer til jeres arrangement.

Hvordan får jeg fat på den?

Kasserne befinder sig fysisk i hhv. Vejle, Faaborg og Næstved. De kan rekvireres ved henvendelse til foreningskonsulent Claus Jørn Jensen (cjj@graenseforeningen.dk / +45 2172 1335).