Grænseforeningens arrangementtasker

Grænseforeningens tidligere tre arrangementkasser erstattes af en taske med hjul til hver lokalforening, der kan fyldes op til lokalforeningsmøder. Varer kan desuden bestilles løbende med afsendelse fra sekretariatet ved at skrive til info@graenseforeningen.dk

Grænseforeningens arrangementskasse

Forslag til indhold af taskerne

Brochureholdere: 3 x A4 og 3 x A5

Forlængerledning

Informationsmateriale

• Grænseforeningens informationsbrochure
  • Magasinet Grænsen – to seneste numre
  • Undervisningsmateriale som Mojn Moin, IetGrænseland og Istedløven
  • Brochure om:
    • Elevambassadørerne
    • Kulturmødeambassadørerne
    • Minority Changemaker Programme
  • QR koder med link til videoer om Grænseforeningen, nyhedsbrevstilmelding og sangen "hver dag en ny dag"
  • Evt. foldere om andre tilbud

Ophæng/synliggørelse

• Roll-up om Grænseforeningen
  • 4 plakater, der fortæller grænselandets historie
  • 1 plakat med fakta om det danske og det tyske mindretal

Aktiviteter

• Quiz med 5 spørgsmål. Svarene kan findes på mindretalsplakaten og i Grænseforeningens informationsbrochure (såfremt quizdeltagerne har krydset af, at de gerne vil modtage Grænseforeningens nyhedsbrev, skal de udfyldte skemaer efterfølgende sendes til sekretariatet)
  • Præmier: Bambuskrus, postkort, plakater, bøger, Lige til Grænsen- (kr. 150 eller en kasse med seks spil til i alt 675 kr.) og 1864-spil kan rekvireres hos sekretariatet, eller sendes til vinderne efterfølgende fra sekretariatet. Lokalforeningen kan også selv skaffe præmier hos lokale sponsorer.
  • Samtalekort (16 forskellige) kan bruges til at få folk i tale, som oplæg til debat, workshops og lignende. På den ene side er der en faktuel oplysning. På den anden side er der et spørgsmål.

Børneaktiviteter

• 3 tegninger – kan deles ud eller bruges til en konkurrence (farver medfølger)
  • Snor og klemmer til at hænge tegninger og plakater op

Merchandise