Søg om støtte til dansk nationalt arbejde

Søg fonde, der støtter dansk nationalt arbejde i grænselandet

Dannebrog

Foto: Wikimedia Commons

Fonde

Der kan søges tilskud hos følgende fonde, som Grænseforeningen administrerer:

• Oberst H. Parkovs mindefond
    Nationale og sociale formål i Grænseegnene. Fortrinsvis foreninger og institutioner. Årlig uddeling ca. 200.000 kr. Ansøgningsfrist: 15. marts.

• De Piper-Backhauske legater
    Skole, kirke og kulturelle formål i Sydslesvig. Årlig uddeling ca. 20.000 kr. Ansøgningsfrist: 1. april.

• Redaktør Jens Jessens mindelegat
    Dansk sprog og ånd i Sønderjylland, navnlig syd for grænsen. Årlig uddeling ca. 50.000 kr. Ansøgningsfrist: 1. oktober.

• Det unge grænseværn - Fond
    Fortrinsvis dansk ungdomsarbejde i grænselandet. Årlig uddeling ca. 100.000 kr. Ansøgningsfrist:1. april.

• Alving Fonden
    Danske nationale formål i Sønderjylland. Årlig uddeling kr. 500.000 kr. Ansøgningsfrist løbende.

• Brdr. Brousts Legat
    Nationale kulturelle formål til støtte for danskheden i Sydslesvig. Årlig uddeling ca. 60.000 kr. Ansøgningsfrist: 1. april.

Ansøgninger stiles til det pågældende legat og indsendes til:

Grænseforeningen
Peder Skrams Gade 5