Online foredragsrække: Grænselandet i 100 år

Du kan blive klogere på grænselandets historie siden Genforeningen i 1920 i ny foredragsrække fra 15. april til 8. juni. Få overblik over kommende foredrag og se tidligere foredrag her på siden.

Onlineforedrag om 'Grænselandet i 100 år'

Kom til ny online foredragsrække med Axel Johnsen, Simon Faber, Knud-Erik Therkelsen og Mette Bock (f.v.).

Fotos: Thomas Tolstrup og Tim Riediger (af Simon Faber)

Næste foredrag

Tirsdag den 8. juni kl. 19.30-20.30: Online foredrag med tidl. kulturminister og tidl. formand for Grænseforeningen, Mette Bock

Se med her på siden eller på Facebook den 8. juni kl. 19.30, når Mette Bock fortæller om det dansk-tyske grænselands betydning kulturelt og inddrager sine egne erfaringer som kulturminister i perioden 2016-2019, hvor Genforeningen 2020 og dansk-tysk venskabsår skulle planlægges. Stil gerne spørgsmål undervejs til alb@graenseforeningen.dk.

Tidligere foredrag