Online foredragsrække: Grænselandet i 100 år

Du kan blive klogere på grænselandets historie siden Genforeningen i 1920 i ny foredragsrække fra 15. april til 8. juni. Få overblik over kommende foredrag og se tidligere foredrag her på siden.

Onlineforedrag om 'Grænselandet i 100 år'

Kom til ny online foredragsrække med Axel Johnsen, Simon Faber, Knud-Erik Therkelsen og Mette Bock (f.v.).

Fotos: Thomas Tolstrup og Tim Riediger (af Simon Faber)

Næste foredrag

Onsdag den 26. maj kl. 19.30-20.30: Online foredrag med generalsekretær Knud-Erik Therkelsen, Grænseforeningen

Se med her på siden eller på Facebook onsdag den 26. maj kl. 19.30, når Knud-Erik Therkelsen fortæller om bogen 'Danskerne findes i mange modeller - portrætter af 15 unge med bindestregsidentitet', der udkommer den 21. maj, og om sit liv i grænselandet og den store fortælling om vejen fra fjendskab til venskab i grænselandet. Stil gerne spørgsmål undervejs til alb@graenseforeningen.dk.

Kommende foredrag

Tidligere foredrag