Om magasinet Grænsen

Læs om Grænsen - magasinet om mindretal, sprog og kultur.

Grænseforeningen udgiver Grænsen - magasinet om mindretal, sprog og kultur.

Magasinet Grænsen er på cirka 40 sider og udgives seks gange om året. Magasinet Grænsen indeholder interview og artikler, der omhandler mindretal, sprog og kultur.

Udgivelsesdatoerne i 2020 er: 31. januar, 15. april, 9. juni, 21. august, 16. oktober og 4. december. Deadline er 3 uger før udgivelsesdatoen. Uopfordrede indlæg modtages gerne, men uden garanti for offentliggørelse.

Anna-Lise Bjerager (alb@graenseforeningen.dk / +45 3031 6113) er ansvarshavende redaktør af magasinet Grænsen.

Abonnement

Hvis du ønsker at modtage magasinet Grænsen leveret med posten seks gange årligt, sker det ved at du melder dig ind i Grænseforeningen. Du kan melde dig ind i et halvt år gratis frem til 20. december 2020. Gratis medlemskab i et halvt år tilbydes i anledning af 100-året for Genforeningen i 2020.