10. klasse i Sydslesvig

Går du i 9. klasse? Overvejer du at tage 10. klasse? Så overvej at gå skridtet videre og tag din frivillige 10. klasse i Sydslesvig.

Elevudveksing. Elever på A.P. Møller Skolen

Hvis du tager 10. klasse i Sydslesvig, kan du f.eks. gå på A.P. Møller Skolen i Slesvig, som ses her på billedet.

Foto: Rejsekontoret, Dansk Skoleforening for Sydslesvig

Du kan bo hos en sydslesvigsk værtsfamilie og gå i en dansk skole. 10. klasse i Sydslesvig giver dig mange fordele: Du får nye venner, der taler både dansk og tysk, du bliver bedre til tysk, og du får mulighed for at rejse hjemmefra i et år under trygge forhold. Interesseret, så kontakt Dansk Skoleforening i Sydslesvig gennem Rejsekontoret i Flensborg.

Kontakt: Kontorleder Sally Flindt-Hansen, Rejsekontoret i Flensborg (Sally.Flindt-Hansen@Skoleforeningen.org / +45 4358 4108).