Invitation

Tilmeld dig her som gæst til Grænseforeningens Sendemandsmøde 2020 lørdag den 17. og søndag den 18. oktober 2020 i Vingsted Centret ved Vejle.

Sigurd Barrett giver koncert ved Grænseforeningens Sendemandsmøde 2021

Sigurd Barrett spiller ved Grænseforeningens Sendemandsmøde 2021

Fotos: Thomas Tolstrup

Som gæst inviteret af Grænseforeningen kan du her tilmelde dig Grænseforeningens Sendemandsmøde 2020. Det er gratis for inviterede gæster at deltage hele weekenden inkl. overnatning, festmiddag, underholdning og dans lørdag samt debat med Clement Kjersgaard som moderator, genforeningskoncert med Sigurd Barrett, uddeling af Grænseforeningens Pris søndag. Det er også muligt kun at deltage i dele af programmet.

Obs. da Sendemandsmødet er blevet udsat fra den oprindelige dato 2.-3. maj til 17.-18. oktober, er programmet med forbehold for ændringer.

Du tilmelder dig nemmest ved at udfylde nedenstående skema. Bemærk venligst at en eventuel ledsager skal tilmeldes individuelt ved at skemaet udfyldes to gange. Husk at angive ledsagers navn under ønske om deling af dobbeltværelse. Alternativt kan du tilmelde dig ved at kontakte Grænseforeningen på tlf. 3311 3063.