Verdensballetten på Schackenborg Slot

Grænseforeningen tilbyder som noget helt særligt en rabat på 15% til Verdensballettens forestilling på Schackenborg Slot fredag d. 14. juli kl. 19.30.

Igen i år gæster Verdensballetten Schackenborg Slot.

Igen i år gæster Verdensballetten Schackenborg Slot.

Foto: Verdensballetten

Igen i år gæster Verdensballetten Schackenborg Slot til en aften med et dansk-tysk islæt. Den kongelige ramme bliver forestillingens unikke kulisse denne sommeraften. Her kan du opleve nogle af verdens dygtigste dansere i et program med korte uddrag af de kendteste opsætninger blandet med smuk musik. 

Blandt de optrædende er to af Tysklands bedste dansere fra Staatsballett Berlin, Iana Salenko og Marian Walther. Den kunstneriske leder og solist Jens-Christian Wandt er uddannet fra Musikkonservatoriet i Hamburg, og Verdensballetten har i 2021 markeret 100-året for Genforeningen med en forestilling i overværelse af HM Dronningen – også på Schackenborg Slot.

Jens-Christian Wandt binder det hele sammen med anekdoter og sørger for at forestillingen bliver både storslået og uhøjtidelig på én og samme tid.

Billetterne findes her: https://verdensballetten.dk/schackenborg-slot/#redeemcampaign/15schackenborg

Scenen sættes i Schackenborgs slotspark, og de medvirkende optræder i det fri i den danske sommer. 

​Samspillet mellem vind og vejr, dans på scenen, og naturen som bagtæppe, gør totaloplevelsen til noget særligt, og man vil opleve ballet på en helt ny måde.​

​"Verdensballetten er et af sommerens uforglemmelige højdepunkter, og vi glæder os til at invitere Grænseforeningens medlemmer til en enestående og anderledes oplevelse.​", lyder det. 

Se også følgende flyer fra Verdensballetten.