Tilbage til nyhedsliste

Lyt til magasinet Grænsen

12. marts 2021

Fremover kan du lytte til artikler fra magasinet Grænsen, der handler om mindretal, sprog og kultur, og udgives af Grænseforeningen.

Nu kan du lytte til artikler fra magasinet Grænsen

Lyt til artikler fra magasinet Grænsen, der beskæftiger sig med emner inden for mindretal, sprog og kultur.

Foto: Grænseforeningen

Som noget nyt kan magasinet Grænsens læsere nu lytte til udvalgte artikler fra magasinet Grænsen, der handler om mindretal, sprog og kultur og udgives af Grænseforeningen. Det sker for at give et godt tilbud til svagtseende læsere og læsere, der gerne vil høre artiklerne blive læst højt, mens de er på vej i bil eller på cykel, eller bare gerne vil sidde hjemme i lænestolen og lytte i stedet for at læse.

Danskernes forbrug af podcasts – digitale lydfiler, der er tilgængelige online – har været stødt stigende de seneste år. I 2020 hørte 26 procent af danskerne podcasts på ugentlig basis, viser tal fra DR’s medieforskning. Den udvikling kommer nu også magasinet Grænsens læsere til gode.

Magasinet Grænsen udkommer i et oplag på ca. 10.000, postomdeles fysisk til Grænseforeningens medlemmer, Folketingets medlemmer og en række medier og organisationer. Hvis du ikke er medlem af Grænseforeningen, er du også velkommen til at læse eller lytte med.

Man kan lytte til et udvalg af magasinet Grænsens artikler på www.graenseforeningen.dk/podcast.