Tilbage til nyhedsliste

Danske kulturpersonligheder besøger Sydslesvig 

11. august 2021

Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig har udsendt katalog med efterårets arrangementer.

Efterårets arrangementer på bibliotekerne i Flensborg, Slesvig, Husum og Egernførde kan ses på www.dcbib.dk.

Efterårets arrangementer på bibliotekerne i Flensborg, Slesvig, Husum og Egernførde kan ses på www.dcbib.dk.

Foto: Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig

Forfatteren Iben Mondrup, krimiforfatteren Elsebeth Egholm og Karsten Skov, hvis romaner ofte tager udgangspunkt i det dansk-tyske, er blandt de kulturpersonligheder, der besøger bibliotekerne i Sydslesvig i dette efterår. 

Det fremgår af det arrangementskatalog, som Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig har sendt ud i 13.000 eksemplarer med Flensborg Avis. 

Flere af de danske forfattere besøger Sydslesvig i forbindelse med litteraturfestivalen ’Ord fra Nord’, der finder sted den 15.-18. september. I den forbindelse kan man også høre interview med den islandske forfatter Hallgrímur Helgason og grønlandske Niviaq Korneliussen. 

”Vi håber, at du igen har lyst til at komme ud og komme ind på biblioteket til store og små øjeblikke, der vil berige både dig og os – vores fællesskab”, lyder det i forordet til arrangementskataloget. 

Nogle arrangementer streames til nogle af de andre biblioteker, men der streames ikke generelt. Man må således møde fysisk op i Sydslesvig for at være med. Det kræver dog tilmelding på http://eepurl.com/bw-7mr og dokumentation for negativ test, immunitet eller vaccination for at krydse den dansk-tyske grænse. 

Efterårets arrangementer på bibliotekerne i Flensborg, Slesvig, Husum og Egernførde kan ses på www.dcbib.dk