Tilbud om foredrag

Mirco Reimer-Elster er kommende formand for Grænseforeningen. Fra januar 2025 stiller han sig til rådighed for lokalforeningerne med foredraget ’Grænseforeningen i dag: Mellem fortid og fremtid, men evigt relevant’.

Mirco Reimer-Elster er kommende formand i Grænseforeningen.

Mirco Reimer-Elster er kommende formand i Grænseforeningen.

Foto: Alexander Leicht Rygaard/Grænseforeningen

Med al sandsynlighed bliver det en ren formalitet, at Mirco Reimer-Elster vælges som ny formand for Grænseforeningen til Sendemandsmødet lørdag den 27. april. Han er nemlig den eneste kandidat. 

Mirco Reimer-Elster vil fra januar 2025 stille sig til rådighed for lokalforeningerne med oplægget ’Grænseforeningen i dag: Mellem fortid og fremtid, men evigt relevant’.

Da der er deadline på lokalforeningsprogrammer den 1. maj, og nogle lokalforeninger planlægger for et år af gangen, udsendes muligheden for at booke foredrag allerede nu. 

Du kan tage fart i Mirco på mircoreimer@hotmail.de og aftale nærmere. 

Mirco Reimer-Elster er født og opvokset i Sydslesvig. Han har gået på Hiort Lorenzen-Skolen i Slesvig og har taget sin studentereksamen på Duborg-Skolen i Flensborg. Siden har han studeret i København, Leeds, New Haven og Firenze. Han er uddannet i historie og amerikanske studier og i december bestod han sin Ph.d. med en afhandling om Tyskland under Den Kolde Krig. 

Ved siden af den kommende formandspost i Grænseforeningen er Mirco Reimer-Elster engageret som USA- og Tysklandsanalytiker på TV2 samt radiovært, klummeskribent og forfatter.