Tilbage til nyhedsliste

Genforen dit fællesskab: Deltag i fodtennisturnering

20. april 2021

Den 4.-6. juni skal der spilles fodtennis i hele Jylland i anledning af 100-året for Genforeningen. Det er Grænseforeningen og DBU Jylland, der står bag projektet, der bærer sloganet ”Genforen dit fællesskab”.

Fodtennis spilles med en fodbold og et tennisnet med to hold med to til tre spillere.

Fodtennis spilles med en fodbold og et tennisnet med to hold med to til tre spillere.

Foto: Poul Burchardt Lauge

I weekenden den 4.-6. juni skal 100-året for Genforeningen markeres med fodbold og tennisnet i fodboldklubber over hele Jylland. Det sker i et samarbejde mellem DBU Jylland og Grænseforeningen, der under sloganet ”Genforen dit fællesskab” inviterer alle jyske fodboldklubber til at lave en fodtennis-turnering, der samler klubbens medlemmer og dyrker fællesskabet.

”Fodbolden har nogle af de samme værdier og kvaliteter, som man fremhæver i forbindelse med Genforeningen. For fodbolden er lig med fællesskab, og den samler mennesker på tværs af grænser og forskelligheder, siger Bent Clausen, der er formand for DBU Jylland og medlem af Genforeningen 2020-styregruppen, til DBU Jyllands hjemmeside.

DBU Jylland og Grænseforeningens genforeningsmarkering, der er støttet af Sydbank Fonden med 205.000 kroner, finder sted med et års forsinkelse som følge af coronapandemien. Generalsekretær i Grænseforeningen, Knud-Erik Therkelsen, glæder sig over, at begivenheden nu bliver gennemført.

”Det er meget glædeligt, at 100-året for Genforeningen nu kan blive fejret på de jyske fodboldbaner med fokus på fællesskabet. I Grænseforeningen er vi optagede af at genforene vores fællesskab lokalt og nationalt efter coronapandemien, og det her er et godt skridt på vejen”, siger han.

DBU Jylland udlodder et gratis fodtennisnet til de første 50 tilmeldte klubber og en bold til alle tilmeldte klubber.

Læs mere om, hvordan du tilmelder dit hold samt reglerne for fodtennis på DBU Jyllands hjemmeside.