På Familie-sprog-festival skabes der bånd mellem mennesker nord og syd for den dansk-tyske grænse.

Foto: Tim Riediger

Festival knytter bånd mellem Danmark og Tyskland

Igen i år afholdes ‘Familie-sprog-festival’ på Christianslyst i Sydslesvig i begyndelsen af efterårsferien den 15.-17. oktober 2021, hvor familier nord og syd for grænsen knytter venskaber.

I år er ’Grænser og mindesmærker – hvad er det?’ valgt som tema, og som deltager kan man være med til at blive klogere på fænomener som grænsesten og mindesmærker.

Programmet byder på bl.a. kreative værksteder, spil, lege, teater om Istedløven, fremstilling af mindesten, skovfinderture, banko, flaghejsning og fællessang. Det hele foregår på dansk og tysk for at styrke sammenhængskraften mellem deltagerne. 

Festivalen arrangeres i et samarbejde mellem Grænseforeningens Kreds 20, Sydslesvigsk Forening (SSF) og Sydslesvigs danske Ungdomsforeninger (SdU).

Læs mere om program og tilmelding på www.graenseforeningen.dk/familie-sprog-festival.

Pris: 1500 kr. for en familie op til fire personer. For yderligere deltagende familiemedlemmer betales 225 kr. pr. barn og
430 kr. pr. voksen. 

For flere oplysninger kontakt Kirsten Rykind-Eriksen, formand for Grænseforeningens Kreds 20, på mail rykind@bbsyd.dk eller tlf. 40 25 54 89.