Sådan booker du MALM til koncert

Du kan nu booke gruppen MALM til en koncert i din lokalforening. Det er en fordel, hvis flere lokalforeninger går sammen om en koncert.

Lars Malm optrådte til Grænseforeningens Sendemandsmøde 2023.

Lars Malm optrådte til Grænseforeningens Sendemandsmøde 2023.

Foto: Alexander Leicht Rygaard/Grænseforeningen

”Himlen er så klar og blå, som var der fred i hele verden nu”

Sådan sang Lars Malm for deltagerne til Grænseforeningens Sendemandsmøde 2023 tidligere i maj, mens solen spredte sine varme stråler under en smuk forårshimmel uden for Vingsted Hotel & Konference.

Lars Malm har netop udgivet albummet ’Menneske igen’, der bygger på breve og dagbogstekster, som den sønderjyske soldat Kresten Andresen skrev under Første Verdenskrig i tvungen tysk krigstjeneste. Et projekt, Grænseforeningen har støttet, og som lokalforeningerne opfordres til at tage del i.

Grænseforeningen har nemlig modtaget 50.000 kr. fra Grosserer P.L. Jørgensens Mindefond til at arrangere fem koncerter i hele Danmark med Lars Malm, der sammen med bassist og guitarist Tomas Raae og trommeslager Andreas Fryland udgør gruppen MALM.

”Vi er meget glade for, at Grosserer P.L. Jørgensens Mindefond har valgt at støtte vores idé om at bringe den smukke musik af MALM rundt i Danmark til Grænseforeningens lokalforeninger og andre interesserede. Vi håber, at mange vil finde musikken vedkommende og relevant i dag”, siger Hanne Sundin, direktør i Grænseforeningen.

Er din lokalforening interesseret i at arrangere en koncert med Lars Malm og kompagni, er det Grænseforeningens organisationskonsulent, Michael Rask Pedersen, du skal kontakte på mp@graenseforeningen.dk. Det er en fordel, hvis I er flere lokalforeninger, der kan gå sammen om en koncert, gerne i samarbejde med andre foreninger i jeres lokalområde.

”Vi håber, at de medlemmer, der oplevede MALM-koncerten til Sendemandsmødet, var begejstrede og har lyst til at dele den begejstring med de øvrige medlemmer i lokalforeningen. Jeg ser frem til at høre fra jer. Og så bliver det vores puslespil at sikre en geografisk spredning”, siger Michael Rask Pedersen, der også kan fanges på Grænseforeningens hovedtelefon på nummeret 33 11 30 63.

Koncerterne er tænkt som dobbeltkoncerter, hvor lokale uddannelsesinstitutioner får tilbudt en koncert i dagtimerne, mens MALM så vil optræde for Grænseforeningens lokalforeninger om eftermiddagen/aftenen.