Tilbage til nyhedsliste

Tilbud om gratis medlemskab af Grænseforeningen forlænges

28. april 2020

Genforeningsåret forlænges på grund af coronakrisen, og derfor forlænges også Grænseforeningens tilbud om et halvt års gratis medlemskab frem til juni 2021.

Medlemmer af Grænseforeningen

Grænseforeningens tilbud om et halvt års gratis medlemskab forlænges frem til juni 2021, hvor det forhåbentligt igen vil være muligt at mødes til foreningsaktiviteter. På billedet ses nogle af Grænseforeningens medlemmer ved Sendemandsmødet i 2019 i Vingsted ved Vejle.

Foto: Lars Salomonsen

I anledning af 100-året for Genforeningen i 2020 har Grænseforeningen haft et særligt tilbud til danskerne: Meld dig ind i Grænseforeningen i et halvt år gratis i 2020 og modtag magasinet Grænsen og få mulighed for at deltage i de mange aktiviteter i Grænseforeningens 55 selvstændige lokalforeninger rundt om i landet.

Dette tilbud forlænges nu med et halvt år frem til 30. juni 2021. Årsagen er, at mange aktiviteter i forbindelse med genforeningsåret enten er aflyst eller udskudt på grund af coronaepidemien. Eksempelvis vil genforeningsfestlighederne nu kulminere på Genforeningsdagen den 15. juni 2021, hvor H.M. Dronningen besøger Sønderjylland. Derfor er det naturligt, at også Grænseforeningens tilbud forlænges, siger generalsekretær Knud-Erik Therkelsen.

”Ved at forlænge vores tilbud om at blive medlem af Grænseforeningen gratis i et halvt år får flere danskere mulighed for at deltage i de mange aktiviteter, som vi i Grænseforeningen og særligt vores lokalforeninger har organiseret i forbindelse med fejringen af genforeningsjubilæet”, siger Knud-Erik Therkelsen og nævner bl.a. koncerter med Sigurd Barrett og Folkefesten i Jelling, der nu flyttes til efteråret og til første halvår af 2021.

I alt har 610 personer indtil videre taget imod tilbuddet om et halvt års gratis medlemskab i Grænseforeningen, siden tilbuddet blev lanceret 6. december 2019 i en jubilæumsudgave af magasinet Grænsen om ’Genforeningen 1920-2020’.

Læs mere om gratis medlemskab i Grænseforeningen her.